Despre noi - Cartofisserie

Despre noi

Te servim ca de la OM la OM cu Bucurie şi Prospeţime. La CARTOFISSERIE fiecare consumator este oaspetele nostru. Aici te aşteptă oameni care iubesc ceea ce fac și sunt bucuroși să împărtășească o parte din belșugul de cartofi prospeți și calzi pe care îi pregătesc cu grijă şi pricepere. Prospețimea noastră se traduce în autenticitatea valorilor noastre și a mâncării.

 

Nu trimitem oameni pe Marte, nu lecuim boli incurabile, nu construim submarine atomice. Preparăm și oferim cei mai buni cartofi prăjiți. In acelaşi timp, împrumutăm de la cartof din trăsăturile pentru care este atât de de iubit în toată lumea: prospeţime, bunătate, simplitate, sinceritate, creativitate. Ales și preparat cu pricepere, cartoful este un aliment miraculos.

 

CARTOFISSERIE repune cartoful în drepturi. Cartofii proaspeţi sunt spălați cu grijă, tăiaţi la dimensiunea ideală (să se pătrundă exact cât trebuie). Apoi sunt pre-fierți, lăsați să se liniștească 40 de minute (pentru un interior moale). Abia apoi se trece la prăjirea finală, care dă crustă. Rețeta garantează o porție de cartofi moi pe interior, crocanți la exterior, sățioși și gustoși.