Cartofisserie s-a născut din dragoste de cartofi.

Noi respectăm cartofii şi modul lor de viaţă. Ne plac cartofii crescuţi cu grijă, mângâiaţi de soare şi culeşi cu răbdare. Ne plac cartofii nestresaţi, proaspeţi şi aromaţi.

La Cartofisserie, cartofii intră pe uşa din faţă şi primesc loc la lojă. Pentru că sunt oaspeţi de vază, îi primenim cu răbdare şi îi lăsăm să se relaxeze cât se cuvine. Tratăm cartofii cu grijă şi pasiune. Pe unii cartofi îi coacem moluţ, cu costumul pe ei. Pe alţii, îi curăţăm cu grijă, îi tăiem în felii dolofoane şi îi trecem prin ulei încins. Îi aşezăm apoi la răcoare, să se odihnească pe îndelete, iar la final îi rumenim cu măsură. Odată ajunşi la noi, cartofii ştiu că mai bine de atât nu se poate. Noi respectăm cartofii şi dreptul lor de a fi prăjiţi cum se cuvine.

Amestecăm sosuri felurite, pentru gusturi aparte. Adevăraţii cartofi prăjiţi sunt scăldaţi în sosuri condimentate, cu ierburi şi arome, pentru o experienţă completă a gustului desăvârşit.

Pentru că iubim cartofii, ducem împreună povestea lor mai departe.